Η εμπειρία στον χάλυβα

Ηγέτης στην μεταποίηση χαλυβουργικών προϊόντων

Από το 1931

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

ΣΙΔΜΑ Α.Ε

Όραμα και Στόχοι

Να παραμείνουμε πρώτοι στην Ελληνική αγορά του χάλυβα και να αποκτήσουμε περίοπτη θέση στην αγορά των Βαλκανίων.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 

ΣΙΔΜΑ Α.Ε

Η Εταιρεία

Η ΣΙΔΜΑ Μεταλλουργική Α.Ε. αποτελεί ηγετική εταιρεία του κλάδου εμπορίας και βιομηχανικής μεταποίησης χαλυβουργικών προϊόντων και λειτουργεί ολοκληρωμένα κέντρα εξυπηρέτησης και επεξεργασίας χάλυβα (Steel Service Centers) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Παράλληλα δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, τη παραγωγή και εμπορία θερμομονωτικών πετασμάτων (πανέλων ) πολυουρεθάνης στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της εταιρίας στη ΒΙΠΕ Λαμίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 

ΣΙΔΜΑ Α.Ε

Κατάλογος Προϊόντων

Οι βασικές κατηγορίες προϊόντων, στις οποίες επικεντρώνονται η μεταποιητική και εμπορική δραστηριότητα της εταιρίας, με βάση την τελική μορφή των προϊόντων, είναι: α) πλατεά προϊόντα, β) επιμήκη προϊόντα, γ) προϊόντα σωληνουργίας και δ) συρματουργικά προϊόντα. Η ΣΙΔΜΑ διατηρεί στρατηγικής σημασίας μετοχική σχέση και εμπορική συνεργασία με τον όμιλο ΣΙΔΕΝΟΡ, που αφορά στην αντιπροσώπευση προϊόντων του.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 

ΣΙΔΜΑ Α.Ε

Περιβαλλοντική Πολιτική

Το περιβάλλον δεν μας ανήκει, το δανειζόμαστε από τις επόμενες γενιές και οφείλουμε να το παραδώσουμε κατάλληλο για διαβίωση. H ΣΙΔΜΑ Μεταλλουργική, σταθερά προσηλωμένη στη διεξαγωγή όλων των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, λαμβάνει δεόντως υπόψη τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει στο περιβάλλον και τους στόχους της για αειφόρο ανάπτυξη.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

ΣΙΔΜΑ Α.Ε

Η ΣΙΔΜΑ Α.Ε. αποτελεί ηγετική εταιρεία του κλάδου εμπορίας και βιομηχανικής μεταποίησης χαλυβουργικών προϊόντων και λειτουργεί ολοκληρωμένα κέντρα εξυπηρέτησης και επεξεργασίας χάλυβα (Steel Service Centers) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η ΣΙΔΜΑ διαθέτει μακροχρόνια παράδοση, εμπειρία και τεχνογνωσία στον κλάδο. Βασικές αρχές της εταιρείας αποτελούν, από την ίδρυση του Ομίλου το 1931, η ευελιξία, η συνέπεια και η ανάπτυξη μακρόχρονων δεσμών με τους πελάτες και τους προμηθευτές της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2021 ΣΙΔΜΑ Α.Ε. All Rights Reserved. Designed By Msensis