Ο Όμιλος

 Η Εταιρεία Όραμα και Στόχοι Ιστορία Θυγατρικές ΔραστηριότητεςΑνθρώπινο Δυναμικό Ποιότητα Υγεία και Ασφάλεια Περιβαλλοντική ΠολιτικήΠολιτική Βιώσιμης ΑνάπτυξηςΕταιρική Παρουσίαση

Η ΣΙΔΜΑ Μεταλλουργική Α.Ε. αποτελεί ηγετική εταιρεία του κλάδου εμπορίας και βιομηχανικής μεταποίησης χαλυβουργικών προϊόντων και λειτουργεί ολοκληρωμένα κέντρα εξυπηρέτησης και επεξεργασίας χάλυβα (Steel Service Centers) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Παράλληλα δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, τη παραγωγή και εμπορία θερμομονωτικών πετασμάτων (πανέλων ) πολυουρεθάνης στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της εταιρίας στη ΒΙΠΕ Λαμίας.

 

Με εστίαση στην επίτευξη της μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων, προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση στους πελάτες, συνδυάζοντας το επιχειρηματικό πνεύμα και τη λειτουργική αποτελεσματικότητα, με σεβασμό στον άνθρωπο, στην κοινωνία και στο περιβάλλον.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1931 και είναι εισηγμένη στο Χ.Α.Α. από το 2005. Είναι καταχωρημένη  στο Γ.Ε.ΜΗ με αριθμό Μητρώου  000361801000
με την επωνυμία ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΙΔΜΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ και με διακριτικό τίτλο « ΣΙΔΜΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΕ»
και εδρεύει στον Ασπρόπυργο Αττικής, Λεωφ. Μεγαρίδος 188 ΤΚ 193 00.

 
 • 1931 Ίδρυση της εταιρείας με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
 • 1950-1990 Επέκταση της εμπορικής δραστηριότητάς σε όλο τον Ελλάδα με κέντρο διανομής στην Αθήνα, αποκτώντας την πρωτοκαθεδρία στην εγχώρια αγορά του χάλυβα.
 • 1991 Έναρξη της μεταποιητικής δραστηριότητας με την εγκατάσταση της Πρώτης γραμμής παραγωγής.
 • 1996 Εξαγορά της ΕΛΣΙΝΤΕΡ στον Ασπρόπυργο.
 • 1998 Απορρόφηση της ΚΑΛ ΑΕ, με αντικείμενο την επεξεργασία και εμπορία λαμαρινών.
 • 1999 Έναρξη στρατηγικής συνεργασίας με τον Όμιλο ΣΙΔΕΝΟΡ.
 • 2001 Απόκτηση της εταιρείας παραγωγής πανέλων πολυουρεθάνης ΠΑΝΕΛΚΟ Α.Ε.
 • 2005 Είσοδος της εταιρίας στο Χ.Α.Α.
 • 2005 Επέκταση εκτός Ελλάδας με την Ίδρυση θυγατρικών σε Ρουμανία και Βουλγαρία.
 • 2007 Ολοκληρώνει την κατασκευή τριών νέων Κέντρων Επεξεργασίας Χάλυβα σε Οινόφυτα, Βουκουρέστι και Σόφια.
 • 2015 Απορρόφηση της θυγατρικής, ΠΑΝΕΛΚΟ.
 • 2020 Εισφορά του Μεταλλουργικού κλάδου της ΜΠΗΤΡΟΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ Α.Ε. στη ΣΙΔΜΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ Α.Ε.

 

Να παραμείνουμε πρώτοι στην Ελληνική αγορά του χάλυβα και να αποκτήσουμε περίοπτη θέση στην αγορά των Βαλκανίων.

Να έχουμε την προτίμηση των πελατών μας κατανοώντας τις ανάγκες τους και ανταποκρινόμενοι άμεσα σ’ αυτές, τηρώντας τις δεσμεύσεις μας, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Να εξασφαλίζουμε τα παραπάνω με ομαδική εργασία, με στελέχη και συνεργάτες υψηλού επιπέδου μέσα σε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, που προσφέρει ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης και ανάπτυξης γνώσεων και δεξιοτήτων.

Να αποτελούμε, στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, υπόδειγμα εταιρείας που συνδυάζει παράδοση και ακεραιότητα με διαρκή ανάπτυξη και εξέλιξη. Να διακρινόμαστε για την ευαισθησία προς τους ανθρώπους μας και τις προσπάθειες που καταβάλουμε για τη βελτίωση του κοινωνικού περιβάλλοντος.

SIDMA Romania SRL (Ρουμανία): Ποσοστό συμμετοχής ΣΙΔΜΑ 100%

SIDMA Bulgaria S.A. (Βουλγαρία): Ποσοστό συμμετοχής ΣΙΔΜΑ 100%

Στη ΣΙΔΜΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ επενδύουμε συστηματικά στο ανθρώπινο δυναμικό , καθώς αυτό αποτελεί το σημαντικότερο κεφάλαιο μας. Βασική αρχή της σύγχρονης και ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας της εταιρείας είναι να προσελκύει, να διατηρεί και να αναπτύσσει επαγγελματίες με ενθουσιασμό, υψηλό αίσθημα ευθύνης, δημιουργικότητα και κοινό όραμα για το μέλλον.

Το προσωπικό μας αποτελείται από άτομα ταλαντούχα που πορεύονται μαζί μας με ενέργεια, δημιουργικότητα και έμπνευση. Θα χαρακτηρίζονται από προσπάθεια και σεβασμό στις εταιρικές αρχές και αξίες και θα συμμετέχουν ενεργά στην καθημερινή προσπάθεια για επιτυχία της εταιρείας σε έναν χώρο ιδιαίτερα απαιτητικό και έντονα εξελισσόμενο.

Προωθούμε και στηρίζουμε την δια βίου επιμόρφωση και ανάπτυξη των ανθρώπων μας, μέσα από σύγχρονα και ευέλικτα εκπαιδευτικά προγράμματα. Τα προγράμματα αυτά - βραχυχρόνια και μακροχρόνια - καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τεχνικών και διοικητικών θεμάτων που άπτονται της δραστηριότητας της εταιρείας και στοχεύουν στην βελτίωση των γνώσεων και δεξιοτήτων των εργαζομένων.

Παράλληλα, αξιολογούμε και αναγνωρίζουμε την προσπάθεια και απόδοση του ανθρώπινου δυναμικού μας, προσφέρουμε κίνητρα επιβράβευσης της απόδοσης, φροντίζουμε για ένα ασφαλές και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον και μεριμνούμε για τον σεβασμό της ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Στη ΣΙΔΜΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ οικοδομούμε και αναπτύσσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με το ανθρώπινο δυναμικό μας, οραματιζόμαστε το μέλλον και επιθυμούμε να το μοιραστούμε μαζί του.

Θέσεις εργασίας

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η ΣΙΔΜΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ σταθερά προσηλωμένη στην παραγωγή, εμπορία και μορφοποίηση υψηλής ποιότητας προϊόντων  και παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών με στόχο τη πλήρη ικανοποίηση του πελάτη, εφαρμόζει τις κατάλληλες διεργασίες ώστε να

 • διασφαλίζει ότι  οι διεργασίες είναι επαρκείς, αποτελεσματικές και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών της, ενθαρρύνει την καινοτομία τη βελτίωση της επικοινωνίας,  του ομαδικού πνεύματος και της συνεργασίας μεταξύ των διαφόρων τμημάτων της εταιρείας  συμπεριλαμβανομένων των προμηθευτών, των  συνεργαζόμενων εργολάβων  και των πελατών
 • εφαρμόζει σύγχρονες διαδικασίες διοίκησης και επιστημονικές μεθόδους
 • ενθαρρύνει τη συνεχή βελτίωση στις διεργασίες που υποστηρίζουν τις δραστηριότητες της.

 

Στο πλαίσιο αυτό δεσμευόμαστε να

 • Εφαρμόζουμε Σύστημα Ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015.
 • Εφαρμόζουμε τη σχετική ελληνική και κοινοτική νομοθεσία.
 • Δεσμευόμαστε να βελτιώνουμε διαρκώς την αποτελεσματικότητα του Συστήματος Ποιότητας.
 • Συμμορφωνόμαστε με τις απαιτήσεις των πελατών, καθώς και τις νομικές και τεχνικής φύσεως απαιτήσεις για τα προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχουμε.
 • Αναγνωρίζουμε και ικανοποιούμε τις απαιτήσεις των ενδιαφερόμενων μερών της Εταιρείας.
 • Παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις, ανάγκες και προσδοκίες των πελατών μας και λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την ανατροφοδότηση από τους πελάτες μας (σχόλια, παράπονα, υποδείξεις).
 • Θέτουμε αντικειμενικούς στόχους για την Ποιότητα και παρακολουθούμε την πορεία τους.
 • Διασφαλίζουμε την πλήρη ενημέρωση κάθε εργαζόμενου στις συγκεκριμένες του ευθύνες για την Ποιότητα με τη συμμετοχή του στην προετοιμασία, εφαρμογή και αξιολόγηση των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την Ποιότητα.
 • Φροντίζουμε το ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρείας να έχει την απαραίτητη εκπαίδευση, κατάρτιση και ενημέρωση.
 • Διαθέτουμε τους αναγκαίους οικονομικούς και ανθρώπινους πόρους, επιμόρφωση και μέσα που απαιτούνται για την υποστήριξη της διαδικασίας συνεχούς βελτίωσης της Ποιότητας.
 • Χρησιμοποιούμε σύγχρονες πρακτικές και μέσα και βελτιστοποιούμε τις εσωτερικές μας λειτουργίες.
 • Αναγνωρίζουμε τους πιθανούς επαγγελματικούς κινδύνους και εφαρμόζουμε μέτρα εξάλειψής τους. Αναγνωρίζουμε τις επιχειρηματικές ευκαιρίες και αναλαμβάνουμε δράσεις αξιοποίησής τους.
 • Προσέχουμε ώστε οι εφαρμοζόμενες μέθοδοι και διαδικασίες να σέβονται το περιβάλλον και να είναι ασφαλείς για τους εργαζόμενους.

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας παρακολουθείται συνεχώς μέσω διαφόρων δεικτών, όσο αφορά την απόδοσή του. Με βάση την συνεχή πληροφόρηση και την ετήσια ανασκόπηση του Συστήματος, η Διοίκηση Δεσμεύεται για την θέσπιση νέων  σκοπών και στόχων και την παροχή των απαιτούμενων πόρων, για την εκπλήρωσή τους.

Η παρούσα πολιτική  είναι διαθέσιμη στο κοινό και κοινοποιείται στο σύνολο του προσωπικού και τους συνεργάτες της εταιρείας, από τους  οποίους  απαιτεί  την πιστή εφαρμογή της. Σε τακτά χρονικά διαστήματα η Πολιτική επανεξετάζεται για την καταλληλόλητα και την αποτελεσματικότητά της.

Στόχος της Διοίκησης της ΣΙΔΜΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ Α.Ε. είναι να προσφέρει στους εργαζομένους της, ένα Ασφαλές περιβάλλον εργασίας και να δημιουργήσει Κουλτούρα Ασφάλειας στον χώρο εργασίας.

Η Εταιρία μας, αναγνωρίζει την Επαγγελματική  Υγεία και Ασφάλεια ως απόλυτη προτεραιότητα. Η αποφυγή περιστατικών (συμβάντων) και η δημιουργία και διατήρηση ενός εργασιακού περιβάλλοντος, στο οποίο οι κίνδυνοι έχουν εντοπιστεί, εκτιμηθεί, προληφθεί και εξαλειφθεί, αποτελεί κύριο μέλημά μας.

Στη ΣΙΔΜΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΕ, δεσμευόμαστε να αναπτύσσουμε και να εφαρμόζουμε αποτελεσματικά συστήματα, πρότυπα και πρακτικές για την Υγεία και την Ασφάλεια στο χώρο εργασίας που ανταποκρίνονται  στις επιχειρηματικές δραστηριότητές μας.

Η  Εταιρία, σε συνεργασία με τους εργαζόμενους της και μέσω της διαβούλευσης με αυτούς,υλοποιεί το πρόγραμμα για την Υγεία και την Ασφάλεια στο χώρο εργασίας μέσω της διαρθρωτικής υλοποίησης του προτύπου ISO 45001:2018, το οποίο αποσκοπεί στην παροχή και διατήρηση ενός Υγιούς και Ασφαλούς περιβάλλοντος εργασίας και στην ελαχιστοποίηση των κινδύνων για τους εργαζόμενους της, τους επισκέπτες, τους  εργολάβους και όσους ενδεχομένως επηρεάζονται από τις δραστηριότητες της Εταιρίας, ενώ παράλληλα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών για ασφαλή προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Στο πλαίσιο της δέσμευσής μας να παρέχουμε ένα Υγιές και Ασφαλές περιβάλλον εργασίας αναγνωρίζουμε και υποστηρίζουμε τις ακόλουθες αρχές για την Υγεία και την Ασφάλεια:

 •             Η Διοίκηση αγωνίζεται να παρέχει ένα περιβάλλον όπου τα περιστατικά (συμβάντα) στο χώρο εργασίας θα αποτελούν αποτρέψιμο κίνδυνο εντός της Εταιρίας

 •             Η εφαρμογή του προτύπου ISO 45001:2018 σε όλους τους τομείς της Εταιρίας μας θα πρέπει κατ΄ ελάχιστον να εναρμονίζεται με όλες τις εφαρμοστέες νομικές και άλλες απαιτήσεις.

 Η Εφαρμογή ενός αποτελεσματικού προγράμματος Διαχείρισης Υ.Α.Ε. αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των  επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων και υπό  αυτό το πρίσμα :

 •             Θα εργαστούμε για να εντοπίσουμε, να εκτιμήσουμε και να αμβλύνουμε κινδύνους σχετιζόμενους με γνωστά αίτια τραυματισμών που οφείλονται στην εργασία μέσα στους δικούς μας χώρους εργασίας.

•             Θα αγωνιστούμε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι, σε κάθε επίπεδο, γνωρίζουν  τις πρακτικές Υγείας και Ασφάλειας στον χώρο εργασίας και τις εφαρμόζουν πιστά.

•             Θα διασφαλίσουμε ότι τα τυχόν περιστατικά (συμβάντα) αξιολογούνται και περιλαμβάνονται στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα αναθεώρησης της διαχείρισης.

Πιστεύουμε και αναμένουμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι μας θα ανταποκριθούν αποτελεσματικά και θα αναλάβουν τις δικές τους δεσμεύσεις προκειμένου να υποστηρίξουν την Διοίκηση στην εφαρμογή αυτής της Πολιτικής για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία.

Η Πολιτική για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία  κοινοποιείται σε όλο το προσωπικό και είναι διαθέσιμη στα ενδιαφερόμενα  μέρη, όταν απαιτείται.

Η ΣΙΔΜΑ δραστηριοποιείται στον κλάδο του σιδηρεμπορίου, λειτουργώντας ολοκληρωμένα Κέντρα Εξυπηρέτησης Χάλυβα (Steel Service Centers). Εμπορεύεται χαλυβουργικά προϊόντα που προέρχονται είτε απευθείας από την εξέλαση των χαλυβουργείων είτε μετά από επεξεργασία στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Μεταποιητική & Εμπορική δραστηριότητα

Περιλαμβάνει τη μεταποίηση ρολών (coils) χάλυβα διαφόρων ποιοτήτων σε λαμαρίνες (φύλλα) και στενότερους ρόλους (τσέρκια) διαφόρων μορφών βάσει των ειδικών απαιτήσεων των πελατών της. H μονάδα μεταλλοβολής-βαφής επιτυγχάνει την αφαίρεση των εξωτερικών οξειδώσεων από τα υλικά και τη προστασία τους με ειδική βαφή. Η κοπή χοντρών λαμαρινών και επιμηκών προϊόντων σε συγκεκριμένες διαστάσεις πραγματοποιείται με οξυγονοκοπή ή με μηχανή παραγωγής κομβοελασμάτων. Η κοπή των επιμήκων προϊόντων σε συγκεκριμένες διαστάσεις πραγματοποιείται με πριόνι.

Παροχή υπηρεσιών

Περιλαμβάνει πωλήσεις για λογαριασμό τρίτων, καθώς και  επεξεργασία φασόν προϊόντων κυριότητας τρίτων.

Λοιπές δραστηριότητες

Αφορούν κατά κύριο λόγο σε πωλήσεις scrap υλικού, προϊόν της επεξεργασίας των πρώτων υλών της εταιρείας.

Γραμμές Επιπεδοποίησης Κοπής (Cut To Length Line)

Οι γραμμές κοπής ρολών κατά μήκος (Cut To Length Line) επιτυγχάνουν την επιπεδότητα των ρόλων λαμαρίνας και στη συνέχεια την κατά μήκος κοπή τους στις επιθυμητές διαστάσεις.

Οι βασικές διατάξεις μίας γραμμής Cut To Length περιλαμβάνουν: ανέμη ξετυλίγματος του ρόλου (Decoiler), Iσιώτρια (Leveller) αποτελούμενη από ράουλα, τα οποία προωθώντας το φύλλο του το επιπεδοποιούν ασκώντας ελεγχόμενη πίεση, ψαλίδι κοπής (shear) και διάταξη συλλογής και συσκευασίας των κομμένων φύλλων σε πακέτα (πακεταδόρος).

Σχιστικά (Slitter Line)

Είναι γραμμές παραγωγής ταινιών από ρόλους λαμαρίνας. Τα βασικά τμήματα των σχιστικών έχουν ως εξής: ανέμη ξετυλίγματος ρόλου, ράουλα προώθησης, ράουλα με κυκλικά περιστρεφόμενα μαχαίρια που σχίζουν το φύλλο κατά το πλάτος του σε ταινίες και τέλος την ανέμη επανατύλιξης των ταινιών σε ρόλους (Recoiler). Κατά τη διάρκεια της παραπάνω διαδικασίας κόβονται οι άκρες του ρόλου (ξάκρισμα).

Γραμμή Παραγωγής Τραπεζοειδών (Trapezoidal Line)

Είναι γραμμή που διαμορφώνει ρόλους λαμαρίνας σε φύλλα τραπεζοειδούς διατομής. Οι διαστάσεις της διατομής καθορίζονται από δύο παραμέτρους: το ύψος του τραπεζίου και την απόσταση μεταξύ δύο διαδοχικών κορυφών.

Τα βασικά μέρη της γραμμής είναι η ανέμη ξετυλίγματος, μία σειρά από ομάδες περιστρεφομένων  ράουλων που διαμορφώνουν προοδευτικά το φύλλο προσδίδοντας του τραπεζοειδή διατομή, το ψαλίδι που κόβει στο επιθυμητό μήκος και το τμήμα συλλογής και συσκευασίας της διαμορφωμένης λαμαρίνας.

Γραμμή Επεξεργασίας Επιφάνειας Ανοξείδωτων Φύλλων (Stainless Steel Polishing Line)

Η γραμμή επεξεργάζεται την επιφάνεια ανοξείδωτων λαμαρινών (“σατινάρισμα”).

Η επεξεργασία γίνεται από κεφαλές λείανσης (Polishing Heads) και αν απαιτείται από τον πελάτη, ακολουθεί περαιτέρω επεξεργασία με χρήση “βούρτσας” (Brushing Head). Τέλος πραγματοποιείται  πλαστικοποίηση με την επικόλληση πάνω στην επιφάνεια του υλικού κατάλληλης πλαστικής προστατευτικής μεμβράνης.

Γραμμή Μεταλλοβολής Βαφής (Metal Blasting & Painting Line)

Η γραμμή μεταλλοβολής βαφής αρχικά καθαρίζει την επιφάνεια των υλικών (ελάσματα, δοκοί, κλπ) και στη συνέχεια τα επικαλύπτει με προστατευτική βαφή (primer). Η διαδικασία αυτή εξασφαλίζει μεγαλύτερη αντοχή του υλικού σε συνθήκες διάβρωσης. Ο καθαρισμός περιλαμβάνει τη θέρμανση του υλικού σε κλίβανο προθέρμανσης για την εξάτμιση οποιασδήποτε υγρασίας και το βομβαρδισμό του με μεταλλικά σφαιρίδια, με αποτέλεσμα να απομακρύνονται οι ξένες προς το χάλυβα ουσίες  (καλαμίνα, άλλα οξείδια, κ.α). Μετά το στάδιο της μεταλλοβολής το “καθαρό” υλικό επικαλύπτεται με υδατοδιαλυτή βαφή (primer) μέσω αυτόματων κεφαλών.

Γραμμή Οξυγονοκοπής (Oxygen Flame Cutting)

Η γραμμή οξυγονοκοπής (παντογράφος) κόβει φύλλα λαμαρίνας σε επιθυμητά από τον πελάτη σχήματα.  Κεφαλές κοπής (μπεκ οξυγόνου) κινούμενες με ακρίβεια κόβουν την λαμαρίνα  σύμφωνα με τις διαστάσεις σχεδίου που έχει αποθηκευτεί ηλεκτρονικά.

 

Εταιρική παρουσίαση

Εταιρική Παρουσίαση - Μάρτιος 2021

ΣΙΔΜΑ Α.Ε

Η ΣΙΔΜΑ Α.Ε. αποτελεί ηγετική εταιρεία του κλάδου εμπορίας και βιομηχανικής μεταποίησης χαλυβουργικών προϊόντων και λειτουργεί ολοκληρωμένα κέντρα εξυπηρέτησης και επεξεργασίας χάλυβα (Steel Service Centers) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η ΣΙΔΜΑ διαθέτει μακροχρόνια παράδοση, εμπειρία και τεχνογνωσία στον κλάδο. Βασικές αρχές της εταιρείας αποτελούν, από την ίδρυση του Ομίλου το 1931, η ευελιξία, η συνέπεια και η ανάπτυξη μακρόχρονων δεσμών με τους πελάτες και τους προμηθευτές της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2021 ΣΙΔΜΑ Α.Ε. All Rights Reserved. Designed By Msensis